31/7/09

ΕΛΛΑΔΑ 2009 H XΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

«Η εταιρεία δύναται να μεταβάλλει τη θέση, τον τίτλο, η και τα καθήκοντα του υπαλλήλου η και να αναθέτει νέα, χωρίς όλα αυτά να θεωρούνται βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας».

«Η εταιρεία δύναται να μεταφέρει την εργασιακή σχέση η και να δανείζει τις υπηρεσίες του υπαλλήλου σε άλλη εταιρεία του ομίλου. Ο υπάλληλος παρέχει ρητώς και αμετακλήτως την συναίνεση του σε αυτό, χωρίς οι ενέργειες αυτές να αποτελούν βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας».

«Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μετακινεί τον υπάλληλο είτε προσωρινά, είτε οριστικά οπουδήποτε εντός της ελληνικής επικράτειας».

«Η εταιρεία στα πλαίσια εφαρμογής συστήματος ελαστικής εργασίας μπορεί να διαφοροποιεί το ωράριο, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εργασίας».

«Η παροχή υπηρεσιών του Υπαλλήλου και η εκτέλεση των καθηκόντων του θα γίνεται κατά τρόπο που εξυπηρετεί απόλυτα τις ανάγκες της εταιρείας».

«Ο Υπάλληλος να απέχει από κάθε ενέργεια που μπορεί να προβεί σε βάρος των συμφερόντων της εταιρείας και να επιδεικνύει την προσήκουσα συμπεριφορά η οποία δεν προσβάλλει την επιχειρηματική εικόνα, φήμη και υπόληψη της εταιρείας. Να μην προβαίνει σε δημόσιες δηλώσεις η δημοσιεύματα που αφορούν άμεσα η έμμεσα την εταιρεία».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ-ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ-MIG

Δεν υπάρχουν σχόλια: