5/10/10

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΒΗΜΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ - ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ: Ανατροπή του μνημονίου! Η κρίση και η αναζήτηση αριστερής εναλλακτικής λύσης

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΒΗΜΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ




ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗ



Με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων αγωνιστών, στελεχών της Αριστεράς, οικονομολόγων, πανεπιστημιακών και πολιτικών διανοητών ξεκινά την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο η διήμερη διάσκεψη που οργανώνουν το Αριστερό Βήμα και η Πρωτοβουλία Καλλιτεχνών με τίτλο «Ανατροπή του μνημονίου! Η κρίση και η αναζήτηση αριστερής εναλλακτικής λύσης».



Στόχος της διάσκεψης, η συμβολή στην επεξεργασία αριστερής εναλλακτικής λύσης και στη λαϊκή συσπείρωση για την ανατροπή του μνημονίου.









Παρασκευή 15 Οκτώβρη



Άνοιγμα (6.00 – 7.15): Συντονιστής: Αλ. Χρύσης. Ομιλητές: Στ. Κουβελάκης, Γ. Ανδρεάδης, Χρ. Κορτζίδης, Ευτ. Μπιτσάκης.



Συζήτηση (7.15 – 9.15): Η κρίση της ευρωζώνης και η στάση της Αριστεράς. Συντονιστής Δημ. Κωνσταντακόπουλος. Ομιλητές: Κ. Λαπαβίτσας, Σ. Αμίν, Κ. Βεργόπουλος, Ζ. Νικονόφ.







Σάββατο 16 Οκτώβρη



Συζήτηση (5.00 – 7.00): Το επαχθές χρέος, μηχανισμός οικονομικής εκμετάλλευσης και εθνικής κηδεμονίας. Συντονιστής: Λ. Βατικιώτης. Ομιλητές: Γ. Τόλιος, Θ. Μαργιόλης, Κλαούντιο Κατς.



Τελική συζήτηση (7.15 – 9.15), Η απάντηση της Αριστεράς στην καπιταλιστική κρίση: Συντονιστής: Π. Σωτήρης. Ομιλητές: Π. Λαφαζάνης, Δ. Δεσύλλας, Ρ. Ρινάλντι, Σ. Σακοράφα, Κριβίν, Γ. Χουρμουζιάδης.







για περισσότερες πληροφορίες : http://www.aristerovima.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: