14/8/09

Π.Α.ΜΕ.-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ για εκδήλωση αλληλεγγύης και στήριξης του αγώνα των εργαζομένων στην WIND που διεκδικούν: ανάκληση των απολύσεων, την μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και την υπογραφή επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας έφθασαν τα παρακάτω μηνύματα:
1) από την Γενική Ένωση Εργαζομένων Παλαιστίνης
General Union of Palestinian Workers
Haider Ibrahim (Γενικός Γραμματέας)
Εκ μέρους των μελών της Γραμματείας και όλων των εργαζομένων της Παλαιστίνης εκφράζουμε την αλληλεγγύη και την στήριξη μας στον δίκαιο αγώνα του Σωματείου Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής και των εργαζομένων στην εταιρία WIND που παλεύουν ενάντια στις απολύσεις και στην καταπάτηση των εργατικών δικαιωμάτων
.
2) την CGTP – INTERSINDICAL (Γενική Συνομοσπονδία Εργαζομένων Πορτογαλίας
Αγαπητοί συνάδελφοι από το ΠΑΜΕ
Εκ μέρους του Εθνικού Συμβουλίου εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στα 2 μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής που απολύθηκαν και σε όλους τους εργαζόμενους της WIND.
Αγαπητοί φίλοι εκ μέρους της CGTP- IN και της εργατικής τάξης της Πορτογαλίας σας ευχόμαστε επιτυχία στον αγώνα σας και στις απαιτήσεις σας.
Θερμούς χαιρετισμούς
3) από την Οργάνωση FENASOL – Λίβανο:
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Εκ μέρους της FENASOL (μέλος της ΠΣΟ), στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα και εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον αγώνα των εργαζομένων της εταιρίας WIND και σ’ όλους τους αγώνες που οργανώνεται για όφελος των εργαζομένων.
Ο Γενικός Γραμματέας της FENASOL
Castro Abdalla
Γραφείο Εξωτερικών Θεμάτων
Gassan Hijjazi

Δεν υπάρχουν σχόλια: